top of page

Pravljična ustvarjalnica

Ste pripravljeni na nepozabno popotovanje v svet domišljije in ustvarjalnosti?

Delavnica PRAVLJIČNA USTVARJALNICA je namenjena otrokom, ki si želijo odkriti čarobni svet pravljic skozi ustvarjanje.

 

Vsak ponedeljek med 18.00 in 19.00 vas vabimo v VANILO, kjer bomo skupaj ustvarjali, se zabavali in oživljali najljubše pravljične like. Poskrbeli bomo za navdihujoče aktivnosti, ki bodo spodbudile otroško domišljijo in kreativnost.

Art Class

Na delavnici PRAVLJIČNA USTVARJALNICA se bomo prepletali med različnimi liki in zgodbami, ki jih poznamo iz pravljic. Otroci bodo imeli priložnost izraziti svoje ideje, ustvarjati svoje pravljične like ter se potopiti v čarobne svetove skozi risanje, barvanje, izrezovanje in druge ustvarjalne tehnike. Poleg tega bomo spodbujali otroško domišljijo in razvijali njihove motorične spretnosti ter timsko delo skozi različne igre in sodelovalne aktivnosti.

PRAVLJIČNA USTVARJALNICA bo tako otrokom omogočila, da se sprostijo, izrazijo svojo kreativnost in se obenem naučijo novih veščin.
 

Pravljični svet nas vedno znova preseneča s svojo magičnostjo, zato vaše otroke vabimo, da se nam pridružijo na naši delavnici  v VANILI.  Skupaj bomo gradili mostove med resničnim svetom in svetom pravljic, kjer je vse mogoče.

 

Pridružite se nam vsak ponedeljek ob 18.00, da skupaj ustvarimo čudovite pravljične trenutke!

bottom of page