top of page

pon., 29. maj

|

Logatec

TEDEN ODPRTIH VRAT: Predstavitev VANILA centra in PRAVLJIČNA USTVARJALNICA za otroke

Vabljeni v ponedeljek, 29. maja od 17.00 do 19.00! Na dogodku bomo predstavili naš center in vam pokazali, kaj vse lahko pri nas počnete. Otroci se bodo lahko pridružili tudi pravljični ustvarjalnici, kjer bodo lahko ustvarjali in se zabavali ob zanimivih pravljicah. Vabljeni!

Registration is closed
See other events
TEDEN ODPRTIH VRAT: Predstavitev VANILA centra in PRAVLJIČNA USTVARJALNICA za otroke

Čas in lokacija

29. maj, 17:00 – 19:00

Logatec, Tržaška cesta 80, 1370 Logatec, Slovenia

O dogodku

VANILA center dogajanja je priljubljen center dogajanja, ki se nahaja na Tržaški cesti 80a v Logatcu. V pinedeljek, 29. maja se bo od 17.00 do 19.00 v VANILA centru odvijal poseben dogodek, ki bo namenjen otrokom in njihovim staršem. Na dogodku bomo predstavili VANILA center dogajanja, organizirana pa bo pravljična ustvarjalnica za otroke.

Na pravljični ustvarjalnici bomo z otroki brali pravljico in poustvarjali. Ta dan se bodo srečali s svojimi vrstniki in skupaj ustvarjali, se zabavali in razvijali svojo kreativnost. 

Lepo vabljeni!

Vstopnice

Price

Quantity

Total

  • TEDEN ODPRTIH VRAT - 29.5.

    0,00 €

    VANILA center dogajanja je priljubljen center dogajanja, ki se nahaja na Tržaški cesti 80a v Logatcu. V pinedeljek, 29. maja se bo od 17.00 do 19.00 v VANILA centru odvijal poseben dogodek, ki bo namenjen otrokom in njihovim staršem. Na dogodku bomo predstavili VANILA center dogajanja, organizirana pa bo pravljična ustvarjalnica za otroke. VABLJENI!

    0,00 €

    Sale ended

Total

0,00 €

Deli dogodek z drugimi

bottom of page